Beeping

5 idej za novoletna darila v zadnjem hipu!

novoletna darila

Čeprav nam je včasih iskanje in nakupovanje daril nadležno, zadovoljstvo obdarovanca, ko odpre darilo, vedno tudi nas napolni s toplino. Je pa v današnjem času že kar težko izbrati pravo darilo, nekaj, kar se ne bo izgubilo v množici enakih ali celo nepotrebnih stvari. Sploh če smo z nakupom odlašali in ugotovili, da je zaloga po trgovinah že okrnjena ali pa, ko moramo na hitro najti darilo za gostitelje, ki so nas povabili na prednovoletno večerjo.

V takih trenutkih je najboljše na splet in poiskati darilo, ki bo pri nas že kar takoj po nakupu – darilni bon ali vrednostni kupon. Vrednostni boni za trgovine so sicer res lahko neosebno darilo, ki obdarovancu sporočajo, da niste vložili veliko časa v razmislek o njegovih osebnih željah. Darilnih bonov pa se neupravičeno drži tak sloves. Z njimi lahko podarite več, kot prinaša sam bon, in če jim dodate še osebno sporočilo, bodo zagotovo naleteli na dober odziv.

Različni paketi darilnih bonov (npr. SelectBox, ki med drugim ponuja tudi Beeping darilno kartico) ali darilni boni pri posameznih ponudnikih za razvajanje, nego, kratek oddih, kulinarična ali aktivna doživetja v naravi in podobno so tako vse bolj priljubljeno darilo, po katerih pogosto posegamo. Mi smo poiskali še nekaj nekoliko drugačnih idej.

  • Darilni bon za čiščenje doma Beeping. Z njim ne podarite le čistega doma, obdarovancem podarite čas, ki je v današnjem hitrem tempu življenja vse dragocenejši. Družinski prijatelji si bodo tako lahko v času, ki bi ga sicer namenili čiščenju doma, posvetili eden drugemu. Mama, ki sprejema čiščenje kot nekaj samoumevnega, ji je pa vse bolj naporno, si bo lahko odpočila. Še lepše bo, če ji ob koriščenju bona podarite še nekaj svojega časa in ga preživita skupaj. Partnerju ali partnerici pa z bonom predate sporočilo, da želite čas preživeti samo z njim. Darilni bon Beeping je pravi odgovor za vsak življenjski stil.
    Naročite darilni bon Beeping
  • Darilni bon za obisk prireditev. Najtežje je izbrati primerno darilo za obdarovance, ki ne potrebujejo ničesar. Gotovo pa tudi njim veliko pomenijo doživetja ob obisku prireditev. Če dobro poznate okus in življenjski slog obdarovanca, vam ne bo težko izbrati primernega darilnega bona zanj. Ponujajo jih številne kulturne, športne ustanove, prireditelji zabavnih dogodkov in jih lahko izberete v skladu z željami obdarovanca. Če pa želite obdarovancem ponuditi več izbire dogodkov, darilne bone ponujata tudi Eventim in Moje karte.
  • Darilni bon za nakup v glasbenih, filmskih knjižnicah ali za nakup aplikacij. Včasih so bile zgoščenke primerno darilo za ljubitelje glasbe in filmofile, je bilo pa težko najti izvajalce ali naslove, ki še niso bili v njihovi zbirki. Danes je to lažje, saj lahko v knjižnicah (kot so iTunes, Google Play ipd.), ki jih obdarovanec uporablja, kupimo darilni bon, ki ga uporabi bodisi za nakup vsebine po svoji želji ali pa za plačilo naročnine na njihove pretočne storitve, če je že naročnik. 
  • Osebni darilni bon. Darilni bon lahko ustvarite tudi sami. Razmislite, ali lahko sami podarite nekaj, kar bo obdarovancem veliko pomenilo in to zapišite na osebni »darilni bon«. Staršem, s katerimi se le še redko vidite, lahko podarite večerjo v vašem domu ob njuni obletnici ali pa skupen izlet na destinacijo, ki iz vašega otroštva nosi poseben pomen. Sestri, bratu z malimi otroki lahko podarite večer ali vikend, ki ga bosta s partnerjem preživela skupaj brez otrok, vi pa v tem času na svojem domu gostite otroke. Možnosti je veliko, domišljijo pa uporabite tudi pri ustvarjanju darilnega bona. Dovolite si biti ustvarjalni in svojo kreativnost morda prelijte v unikatno osebno darilo.
  • Predplačniška kartica Mastercard. Kadar ne veste dobro, kaj podariti, so predplačniške kartice varna izbira, saj lahko prednaložena sredstva na kartici obdarovanec porabi, kot želi. Sploh če veste, da obdarovanci veliko kupujejo na spletu in nimajo lastne plačilne kartice ali pa za odrasle otroke v času študija, katerih želja je pogosto težko ugotoviti, skoraj vedno pa potrebujejo denar. Z NLB Predplačniško kartico bodo lahko v mobilni aplikaciji NLB Prepaid tudi preprosto upravljali svojo kartico. Dodatna prednost? Z njo je mogoce kupovati tudi preko interneta, kar odpre dodatne moznosti uporabe tega super darila.
    Naročite NLB Predplačniško kartico Mastercard

Čeprav ste pozni, je torej še dovolj časa, da izberete pravo darilo. Naj vam bodo naše ideje v navdih, pri kupovanju na spletu pa ne pozabite osnovnih pravil varnega nakupovanja na spletu. V decembrskem času, ko se veliko kupuje, se lahko hitro pozabi nanje, več pa je v tem času tudi nevarnosti, ki prežijo na spletne nakupovalce.

Beeping.si 

Comments are closed.