Beeping

Dobrodošli na novem Beeping blogu.

novi blog

Beležimo zaključek drugega meseca našega delovanja, kmalu pa bo tu tudi prva obletnica od »postavitve temeljnega kamna« ideje (beri drugače: prvih, skromnih debat o razvoju projekta naročanja čistilcev na dom, risanju po znamenitih stenskih tablah, vrtenju tabel in vsega kar gre zraven, vključno s kakšnim težjim jutranjim vstajanjem). Čas je torej pravi, da vse skupaj tudi ubesedimo in vam v redno branje ponudimo blog. Predstavljamo vam mesto, kjer se bo za vsakogar našlo kaj zanimivega. Spremljali boste lahko dogajanje v našem podjetju, prvi spoznali novosti, ki jih pripravljamo, predstavili vam bomo neobičajne, a učinkovite nasvete za čiščenje, spoznali boste naše Beeperje in še mnogo drugega. A pojdimo lepo po vrsti.

Work. Eat. Sleep. Clean.

Zamislite si teden in rutino, ki prihaja z njim. Služba, dom, vrtec in šola ter malo zabave. Natrpani urniki in vse premalo časa za stvari, ki so v življenju najbolj pomembne – družina, prijatelji, vi. Teden mine, še preden se dobro zavedamo. Vikend pa skoraj kot po pravilu zapravimo za brisanje prahu (sicer ob zvokih prijetne glasbe), sesanje, pomivanje oken, pospravljanje vrta, garaže itd. In nedeljski večer je tu. No, morda malo pretiravamo, ampak na žalost realnost ni daleč stran.

Ste en izmed tistih, ki si nameni manj kot 3 ure časa tedensko prostočasnim aktivnostim? Več kot polovica vprašanih je takih.

Verjamem, da vas ne bo presenetilo dejstvo, da ljudje v veliki večini nismo zadovoljni s prostim časom, ki ga imamo na razpolago. Predvsem s količino prostega časa, ki ga namenjamo družini, in časa, namenjenega našim hobijem. Raziskava, ki so jo za Beeping pripravile študentke Trženjskega raziskovanja Ekonomske Fakultete v Ljubljani je pokazala, da več kot 50 % vprašanih tedensko prostočasnim aktivnostim nameni manj kot 3 ure svojega časa. Ta podatek dobi pomen šele, ko vam zaupamo, da povprečno slovensko gospodinjstvo za gospodinjska opravila nameni v povprečju 9 ur tedensko, od tega 5 in več za čiščenje.

Naša misija – več časa za prijetnejše stvari v življenju.

Še kako dobro se zavedamo, da smo tu izključno zaradi vas. Z jasno misijo »Ustvarjati čas za prijetnejše stvari v življenju«, želimo vam in vašim najbližjim pričarati več skupnih trenutkov in vam pomagati pri organizaciji rednih, tedenskih opravil. Dobrodošli v družini Beeping. Veseli bomo vaših odzivov, kritik in tudi pohval 😉

Comments are closed.