Kaj o Beepingu menijo naši Beeperji
29.03.2017
Kot diplomirana ekonomistka sem dolga leta iskala zaposlitev, ki bi me veselila. Zelo sem si želela samostojnega podjetništva vendar nisem našla področje dela v katerem bi bila zares dobra in uspešna. Ker sem od nekdaj zelo rada čistila, sem se odločila, da svoj hobi spremenim v posel.
 
O ideji sem dolgo razmišljala, vendar pa mi je manjkalo poguma stopiti na samostojno pot, saj sem se zavedala, da je konkurenca čistilnih servisov ogromna in da je marketing moja šibka točka. Nekega dne sem po naključju od prijateljice prejela oglas podjetja Beeping. Sama ideja me je neizmerno navdušila in v trenutku sem vedela, da je ravno to tisto kar potrebujem. Takoj sem se podala v akcijo in že po prvem kontaktu sem bila 100 % sigurna, da se bodo moje sanje o samostojni poti uresničile. 
 
Sodelovanje z njimi mi je spremenilo življenje. Pravzaprav je še bolje kot sem si sploh lahko predstavljala. Ekipa beeping poskrbi za vse – za komunikacijo s strankami, za zavarovanje imetja strank, za urejeno plačilo,.. Za vse tisto, kar podjetniku lahko predstavlja stres. Meni osebno pa je to najpomembnejše – delam brez stresa in delam tisto kar me veseli! Prav tako je medsebojni odnos znotraj podjetja enkraten, spoštljiv, pozitiven. Sama sem presrečna, da sem dobila priložnost postati del tima, postati beeperka.
 
- Karmen BEEPERKA, 32 let, ekonomistka
 
*objavljeno tudi v časniku Dnevnik
Ste že prijavljeni na naše novičke?
Tako nikoli ne boste zamudili ugodne ponudbe in zraven izvedeli kaj novega.
Vnesite pravilen email naslov.
Email
Pošlji
Morda vas zanima tudi:
KONTAKT
030 70 70 50
SPREMLJAJTE NAS
POSTANITE ČISTILEC
Se ukvarjate s čiščenjem? Pridružite se nam.
PLAČILNA SREDSTVA
PARTNERJI
KONTAKT
030 70 70 50
info@beeping.si
SPREMLJAJTE NAS
POSTANITE ČISTILEC
Se ukvarjate s čiščenjem? Pridružite se nam.
PLAČILNA SREDSTVA
PARTNERJI
© 2021 Beeping. Vse pravice pridržane.