Beeping

Najboljši nasveti za čisto pisalno mizo – naredite več

nasveti za čisto pisalno mizo

Naša miza – magični prostor, kjer preživimo velik del našega časa. Naš drugi dom, košček intime v službenem okolju.

Če radi sedimo za mizo ali ne, priznati si moramo, da tu preživimo ogromno časa v katerem moramo biti čim bolj produktivni.

Neurejena miza pa lahko negativno vpliva na vašo produktivnost – vsaka malenkost vam lahko ukrade pozornost in hkrati dvigne nivo stresa. Verjetno se strinjamo, da si tega ne želite.

Kako torej do večje produktivnosti?

  1. Koš za smeti naj bo na dosegu roke

Opoldansko kosilo drži nekaj ur, nato pa nam pade sladkor in na mizi izdajalsko obleži ovitek najljubše čokoladice. Imejte koš za smeti vedno na dosegu rok, da se hitro znebite dokazov 🙂 Tako boste poskrbeli, da bo vaša miza vedno čista in pospravljena, morda pa vas zgrabi tudi želja, da se znebite starih post-it listkov.

  1. Foto opomniki

Se vam na mizi vedno nabirajo kupi papirjev in zabeležk, ki imajo zgolj funkcijo opomnikov? Izkoristite svoj telefon in se za vedno znebite nereda! Naredite fotografije pomembnih opomnikov in jih shranite na telefonu ali računalniku, papirčke pa vrzite v smeti. Vaša miza bo v trenutku bolj urejena, vaše beležke pa varne pred (preveč) vestno čistilko.

  1. Znebite se nepotrebne krame

Opustite upanje, da bo vaš najljubši kemični svinčnik nenadoma oživel in začel pisati. Dnevi njegove slave so minili in sedaj se na njem nabira zgolj prah. Prišel je čas, da se poslovite in ga slovesno vržete v smeti (nihče vam ne bo zameril, če potočite nekaj solz). Postopek ponovite za vse nepotrebne predmete, ki vam smetijo mizo. Če nimajo pomembne funkcije, jih ne potrebujete.

  1. Počistite pred odhodom

Verjetno se strinjate, da je eden najlepših občutkov priti v pospravljeno stanovanje; zakaj ne bi torej isto veljalo tudi za vašo pisalno mizo? Vzemite si pet minut časa na koncu delovnika in očistite vašo mizo. Enkrat tedensko ji posvetite malo več pozornosti in obrišite še tipkovnico, miško in ekran. Redna skrb za čistočo in urejenost se vam bo obrestovala, saj se umazanija ne bo imela časa nabirati na vaši mizi. Čist prostor, umirjena glava 😉

Upamo, da vam bodo ti nasveti koristili in naredili čas za delovno mizo prijetnejši. 

Ne pozabite, da lahko izkoristite svoj čas še bolje, če čiščenje vašega doma prepustite nam.

Preverite ponudbo in oddajte naročilo.

Comments are closed.