Novost - dodatek dezinfekcije po čiščenju
, 20.01.2021

Večina virusnih obolenj se prenaša kapljično, zaradi česar lahko najbolj izpostavljena mesta doma postanejo vir okužbe. V primeru okužbe enega člana družine, se virus zlahka prenaša na druge. Poskrbimo, da se lahko tudi v domačem okolju počutimo popolnoma varne. V nadaljevanju vam predstavljamo, kako to dosežete.

 

Redno in temeljito umivanje rok

Na prvem mestu preprečevanja okužb s kakršnim koli virusom je redno in temeljito umivanje rok z milom. Če je možno, roke po umivanju tudi razkužimo. Po priporočilih pa pozornost namenimo tudi svojemu domu.

 

Higiensko čiščenje in razkuževanje doma

S čiščenjem poskrbimo za odstranitev vidnih delcev umazanije, razkuževanje pa odpravlja tudi nevidno umazanijo, kot so virusi, bakterije in glivice. Najbolj učinkovito je, če naredimo oboje. Najprej prostore očistimo, po končanem čiščenju pa izpostavljene dele še temeljito razkužimo. V kolikor je to za vas prenaporno ali nimate ustrezne opreme lahko to prepustite profesionalnim čistilcem. 

 

Kako pravilno očistiti in razkužiti dom si lahko preberete tukaj. 

 

Z Beepingom ste lahko brez skrbi

Poleg čiščenja vašega doma Beeping poskrbi za dodatno razkuževanje površin, ki so izpostavljene dotikom različnih oseb, kot so:

  • kljuke na vratih, 
  • ročaji omar in predalov, 
  • ročaji za odpiranje oken, 
  • stikala, 
  • termostatski ventili na radiatorjih, 
  • pipe v kuhinji in kopalnici,
  • tipke na straniščnih školjkah in bidejih ter 
  • delovne površine kot na primer kuhinjski pult in mize.

 

Vsi Beeping čistilci so popolnoma opremljeni z vsemi potrebnimi sredstvi za učinkovito opravljanje dezinfekcije po čiščenju vašega doma (zaščitne rokavice in zaščitna maska, razkužilo za roke ter razkužilo v spreju za razkuževanje predmetov in delovnih površin). Čistilci imajo opravljen tudi e-tečaj, ki je popolnoma skladen s smernicami NIJZ.

 

Dodaten klik za večjo varnost

V Beepingu na prvo mesto postavljamo varnost ter zdravje naših strank in čistilcev, zato  nudimo tudi možnost dodatka higienskega razkuževanja vašega doma. Z enim klikom na vaše naročilo čiščenja enostavno izberete dodatek dezinfekcije po čiščenju. S tem boste poskrbeli za maksimalno varnost in zaščito sebe ter svojih najbližjih. 

 

Brezplačno do dodatne dezinfekcije po čiščenju

Vsem našim obstoječim naročnikom Beeping rednih čiščenj podarjamo dodatek dezinfekcije po čiščenju brezplačno za obdobje 1 meseca. Enako velja za nove naročnike rednih čiščenj. Ob izbiri enkratnega čiščenja pa lahko dodatek dezinfekcijskega razkuževanja izberete z doplačilom. Vaš dom ne bo le čist, temveč tudi razkužen, predvsem pa varen. 

 

Ne pozabite, da je eden izmed najpomembnejših ukrepov preprečevanja širjenja virusov tudi vzdrževanje čistega doma. Naročite Beeping in si v minuti zagotovite varen in čist dom.

 

Ste že prijavljeni na naše novičke?
Tako nikoli ne boste zamudili ugodne ponudbe in zraven izvedeli kaj novega.
Vnesite pravilen email naslov.
Email
Pošlji
KONTAKT
030 70 70 50
SPREMLJAJTE NAS
POSTANITE ČISTILEC
Se ukvarjate s čiščenjem? Pridružite se nam.
PLAČILNA SREDSTVA
PARTNERJI
KONTAKT
030 70 70 50
info@beeping.si
SPREMLJAJTE NAS
POSTANITE ČISTILEC
Se ukvarjate s čiščenjem? Pridružite se nam.
PLAČILNA SREDSTVA
PARTNERJI
© 2021 Beeping. Vse pravice pridržane.