Beeping

Novost za delodajalce, ki cenijo svoje zaposlene.

Novost za delodajalce

Na delovnem mestu preživimo velik del svojega časa, zato stremimo k temu, da se imamo v kolektivu prijetno, da smo sprejeti, da dajemo svoj doprinos k uspehu podjetja in da smo seveda tudi cenjeni. Uspešna podjetja, predvsem pa tista, ki jim za zaposlene ni vseeno in imajo jasno zastavljeno strategijo razvoja vedo, kako pomembno je vzpostaviti edinstveno kulturo podjetja, ki generira pomemben del njegove uspešnosti. 

Kako se tega lotevajo v tujini?

Skoraj 60% zaposlitvenih odločitev v ZDA je danes, glede na različne vire, pogojeno z ugodnostmi ali pa tehtanju le teh, velika večina vprašanih pa bi celo zamenjala nekoliko višjo plačo za kakšno drugo ugodnost. Na tem mestu predstavljamo le nekaj najbolj zanimivih primerov.

Airbnb letno nameni vsakemu zaposlenemu 2.000 dolarjev za potovanja in pridobivanje osebnih izkušenj dopusta v nepremičninah, ki so ponujene na platformi. V Googlu so zaposleni deležni masaž, pranj avtomobilov in brezplačne prehrane. Vsak zaposleni v podjetju Salesforce ima možnost letne donacije v dobrodelne namene v višini 1.000 dolarjev po lastnem izboru. 

Pri nas je situacija sicer nekoliko drugačna, a dejstvo je, da je ogromno delodajalcev, ki se zavedajo pomena nudenja ugodnosti za svoje zaposlene v želji maksimizacije njihove motiviranosti, zavzetosti in dviga ugleda.

Čiščenje doma za svoje zaposlene? Zakaj pa ne. Tu je I LOVE MY JOB.

Kaj pa bi rekli vi, če bi vam vaš delodajalec omogočil enkrat tedensko ali pa enkrat mesečno brezplačno čiščenje vašega doma? Samo čiščenje namreč predstavlja v povprečju več kot 20 ur dela za vsako gospodinjstvo v Sloveniji. Ta čas pa bi lahko namenili svoji družini, aktivnostim v naravi ali pa preprosto počivanju. Nekaterim delodajalecem ni vseeno zato to jesen združujemo moči. Skupaj vam z veseljem predstavljamo I LOVE MY JOB by Beeping – ugodnost čiščenja doma v zameno za več prostega časa. 

Če želite tudi vi svojim zaposlenim zagotoviti dodatno ugodnost čiščenja doma, nas kar pocukajte za rokav. 😉

Comments are closed.