Beeping

Postani Beeper! Kaj o Beepingu menijo naši čistilci

Beeperka, čistilka

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje z nami (ali pa morda poznate koga, ki bi bil) v nekaj preprostih korakih oddajte prijavo na naslednji povezavi: KLIKNITE TUKAJ!

Pri Beeping-u smo vedno veseli zanesljivih in natančnih čistilcev, ki z nami sklenejo sodelovanje. Zavedamo se, da v današnjih časih vsak išče finančno varnost in stabilnost. Beeping nudi izkušenim čistilcem tako možnost, da pridobijo na enostaven in brezplačen način dodatne stranke in si to stabilnost povečajo.

Najpogostejši pomisleki pred sodelovanjem z nami so bili:

 1. Kako je s plačilom?
  1. Pri nas izplačila potekajo 2x mesečno in sicer prvega in petnajstega v mesecu. Plačilo izvedemo na podlagi vašega računa ( v kolikor imate s.p., d.o.o.) ali pa na podlagi preračuna ur v kolikor z nami sodelujete preko študentske napotnice.
 2. Ali imate dovolj strank?
  1. Na srečo se lahko pohvalimo z lepo rastjo naročil, ki jih je iz meseca v mesec več. Zato smo tudi v stalnem iskanju za novimi čistilci.
 3. S kakšnimi strankami bom imel/a opravka?
  1. Beeping v veliki večini opravlja čiščenja gospodinjstev. Naše stranke so prijetni posamezniki, ki si v življenju preprosto želijo nekaj dodatnega časa zase ali svojo družino.

Kaj so bile prednosti, ki ste jih videli v nas? (najpogostejši odgovori)

 1. Beeping mi bo priskrbel stranke.
 2. Beeping opravi vso dejavnost marketinga in dogovarjanja s stranko.
 3. Vsa oprema (čistila in oprema) mi je zagotovljena s strani Beepinga.
 4. Fleksibilnost glede prilagajanja urnika
  1. Beeping komentar: “Pri nas čistilci sami izbirajo v katerih terminih želijo delati in katera naročila bodo prevzeli. S tem jim omogočamo, da resnično delajo takrat, ko želijo. Menimo, da je izbira lastnega delavnika pogoj zadovolje in produktivne osebe.”

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje z nami (ali pa morda poznate koga, ki bi bil) v nekaj preprostih korakih oddajte prijavo na naslednji povezavi: KLIKNITE TUKAJ!

Mnenja nekaterih naših čistilcev:

»Z Beepingom sem začela sodelovati predvsem zaradi veselja do čiščenja. Pravzaprav je čiščenje zame neke vrste ritual, ki prinese v dom prijetnejše vzdušje, nasmehe in zadovoljstvo kar se lahko čuti po reakcijah mojih strank v kolikor so seveda zadovoljne z mojim delom. Nekako čisti dom prinese tudi mir v duši in red v mislih.

Moje delo je cenjeno in še bolj prijetno, ker imam prave partnerje – beeperje, ki mi stojijo ob strani, me podpirajo in ki imajo sodoben ter inovativen sistem organiziranja dela in ter korekten odnos s svojimi kolegi. V tej mladi ekipi je zelo prijetno in enostavno ostati to, kar sem, navdušena nad procesom preobrazbe vaših domov!«

 • Beeperka Corina

»Za delo preko Beepinga sem se odločila izključno zaradi dodatnega zaslužka. Sem pa oseba ki se ne glede na naravo dela vedno trudim izpeljati delo korektno in čim boljše. Zato mi (milo rečeno) ni vseeno da sta zadnji dve moji oceni slabši. Ni mi tudi vseeno da ne pripomorem k potrditvi terminov večkrat, vendar mi časovno težko znese in potrjujem termine vse, ki jih lahko.

Moja izkušnja Beepingom je zelo pozitivna. Izpostavila bi le tehnične zadeve, ki so zame moteče/pomanjkljive. In sicer, emailov je preveč, mislim da bi bilo 1x dnevno en email v katerem bi bila vsa prosta čiščenja, dovolj. Navsezadnje je v interesu posamezne Beeperke da spremlja termine in da je čim hitrejša pri potrditvi teh.«

 • Beeperka Urša

»Zakaj beeping? Ker so zelo prijazni, ker igrajo pošteno igro- takih podjetij oz sodelovanj je zadnje čase zelo malo, ker vse razen čiščenja opravijo namesto mene, predvsem pa zato, ker so z njimi zadovoljne tudi stranke in pred kratkim mi je stranka rekla, če bo beeper vsaj pol toliko prijazen kot gospod Žiga, bom že zadovoljna. In zadovoljna je bila z gospodom pri naročilu in z mano beeperko.

Vsi se trudimo in želimo razveseliti vsako stranko, ki se obrne na nas.«

 • Beeperka Klaudia

»Z Beepingom sodelujem že od samega začetka. Verjeli so vame in jaz sem verjela v projekt. Danes odlično sodelujemo. Beeping mi pomeni dodaten vir zaslužka in je eno redkih podjetij, kjer sem lahko časovno res fleksibilna.

Ker rada delam z ljudmi in za ljudi, sem zadovoljna, ko strankam polepšam dan. Njihov nasmeh in olajšanje ob pogledu na čisto stanovanje sta neprecenljiva.«

 • Beeperka Barbara

»Delo celotne ekipe Beeping temelji na zaupanju, profesionalnem  odnosu in prilagajanju vsaki stranki posebej ter na učinkovitosti beeperk. Ponosna sem, da sem del krasne ekipe n da lahko s svojim delom doprinesem k dobremu imenu podjetja.«

 • Beeperka Diana

“Beeping ima kot edinstveno podjetje na področju čiščenja domov,izredno napreden koncept sodelovanja,tako za stranke,kot za sodelavce beeperje. Kot sodelavka sem z zaposlenimi v podjetju in s strankami zelo zadovoljna,kar pa se seveda pozna tudi pri samem delu,saj je veliko motivacije,nasmehov in dobre volje iz vseh strani in je delo,čeprav včasih naporno,zaradi dobrega odnosa zelo olajšano. Vsi se trudimo za dobrobit in zadovoljstvo vsakega posameznika znotraj podjetja,vsaki stranki pa olajšamo in polepšamo del vsakdana. Z vami in za vas,se razvijamo da bomo vedno najboljši! “

 • Beeperka Karmen

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje z nami (ali pa morda poznate koga, ki bi bil) v nekaj preprostih korakih oddajte prijavo na naslednji povezavi: KLIKNITE TUKAJ!

Comments are closed.