Beeping

Redno mesečno čiščenje doma – Beeping Premium

premium

Kaj je Beeping Premium?

Gre za poenostavitev rednega mesečnega naročanja (za stranke, ki bi želele čiščenje vsaj 1x na mesec).

Premium prednosti:

  • Možnost izbire stalnega termina (npr. Vsak prvi petek v mesecu)
  • 1x mesečno plačevanje
  • Osebni Beeping asistent

Pogoj, da postanete Premium stranka je strinjanje z enoletnim sodelovanjem, v katerem se torej opravi minimalno 12 čiščenj.

Kako se dogovori termine, ko želim čiščenje? Kaj, če želim le osnovno čiščenje in vsake toliko tudi dodatke (npr. Čiščenje oken)?

V praksi stranke najpogosteje sporočijo termin za tekoči mesec preko emaila na začetku meseca v katerem se bo čiščenje opravljalo. Alternativna možnost je seveda tudi telefonski klic.

V kolikor stranka pozabi sporočiti termin jo osebno kontaktiramo in predlagamo, da nam termin sporoči, ko bo vedela datum in uro. Maksimalno se potrudimo, da vse poteka po vaših željah.

Za izbiro dodatkov smo popolnoma odprti za sprotno dogovarjanje (npr. V pomladnih mesecih se odločite še za čiščenje oken, po kakšni zabavi pa še za čiščenje notranjosti pečice – recimo po Martinovi goski).

Kaj pa, če naknadno izvem, da mi določen termin ne ustreza ali pa “pride nekaj vmes”?

Ni problema! Prednost Premium paketa je tudi to, da smo vam vedno individualno na voljo in je fleksibilnost glede prilagajanja višja. V kolikor izveste, da na določen termin čiščenja ne bo mogoče opraviti nam to sporočite in mi naročilo prestavimo na naslednji željen termin. Razlogi so v praksi različni: bolezen, dopust, nepričakovane obveznosti… Brez skrbi. Termin, ki ga izberete je prestavljiv.

Kako plačam?

Plačilo je zaenkrat mogoče le s plačilom UPN naloga, ki vam ga v začetku meseca pošljemo na email (po predhodnem dogovoru katere storitve želite). Programerska ekipa se trenutno trudi čim hitreje postaviti avtomatski sistem, ko bo tudi Premium ponudbo mogoče oddati samodejno preko naše platforme – na voljo bodo potem tudi ostala plačilna sredstva.

Imate še kakšna vprašanja?

Pišite nam na info@beeping.si ali pa nas pokličite na 030 70 70 50 in z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 Oddaj povpraševanje in najkasneje v enem dnevu vam odgovorimo s personalizirano ponudbo!

Comments are closed.