Beeping

Urejen in čist dom za ljubeče razmerje.

čist dom

Poletni čas je pravi tudi za kakšno lahkotnejšo temo, ki pa je v vsakdanjem življenju še kako pomembna. Na prvi pogled se zdijo čiščenje, prvi zmenek in kasnejša srečna zveza nepovezani. Pa je res tako? Za vas smo raziskali to področje in ugotovili veliko zanimivega.

Ne izgubite priložnosti zaradi neurejenega doma.

Po raziskavah sodeč namreč več kot 60 % vprašanih pred samim zmenkom posebno pozornost nameni tudi urejenemu in čistemu domu. In zato imajo več kot dober razlog. Kar dve tretjini žensk in nekaj manj kot polovica moških, namreč ne dopušča možnosti, da bi njihov spremljevalec dobil vtis o njih na podlagi neurejenega doma. Slaba tretjina vprašanih ni dobila »druge priložnosti« tudi zaradi neurejenega doma. Tega si preprosto ne smete privoščiti.

S čistim domom morate tako resno računati v pripravi vaše osvajalske strategije. Ničesar ne prepuščajte naključju. En mali namig – beeping.si 😉 Morda bo namreč prav čas, ki ga boste pred zmenkom posvetili sebi in ne čiščenju, odločilen.

Pa še to. Več kot 30 % parov ima težave v vezi tudi zaradi neurejenega stanovanja, več kot 75 % vprašanih pa bi razmislilo o obstoju zveze, če bi bil njihov partner (še) večji pristaš neurejenega stanovanja.

Uf, zanimivo tole, ni kaj.

Comments are closed.