Beeping

Wow kakšno leto!

wow kakšno leto

Vsak začetek je težak, a neponovljiv. Vsaka zgodba je edinstvena in drugačna. Naša zgodba ste vi.

Veliko misli se poraja o tem, kaj vse zapisati, pokazati in deliti z vami. Sredi aprila meseca sem imel čast postati prva »prava« Beeping stranka. Za nami je bilo že več mesecev priprav, načrtovanja, sestankov, treningov, programiranja, napenjanja možganov. Vse to z jasno mislijo – narediti nekaj drugačnega, najbolje kar znamo. 

V več kot 700 čiščenj smo uspeli prihraniti več kot 2.300 ur našim zvestim uporabnikom, kar znese več 95 dni. Glavnino naročil so izvedle dame, njihov delež znaša kar 75%!

Skozi celo leto nam je uspelo ohranjati visok nivo zadovoljstva strank, saj vaša ocena v povprečju znaša 4,65 (na lestvici med 1 in 5). Seveda smo tudi kdaj padli, naredili kaj narobe in grešili. Na napakah se učimo in zgolj tako lahko napredujemo. 

Na kaj sem ponosen? Na več kot 2.300 prihranjenih ur Mojci, Andreji, Urošu, Roku…, ki so bile koristneje izkoriščene? Na priložnosti, ki jih ustvarjamo za naše beeperje? Seveda. Najbolj pa sem ponosen na našo interno kulturo, ki jo ustvarjamo iz dneva v dan, iz ure v uro. To je kultura popolne osredotočenosti na vas, naše uporabnike, sledilce. Misija s strastjo prav v vsem kar delamo oz. česar se lotimo. Nadgradimo pričakovanja, naredimo več. Vsak trenutek, vsak korak.

Vsi skupaj se že zeloooo veselimo leta 2017.  

Jan Dobrilovič, Beeping

Comments are closed.