O nas

Večina podjetniških zgodb stavi na svoj romantičen začetek, delo v garažah, neprespane noči. Zakaj se ena izmed zgodb ne bi mogla začeti preprosto iz želje kako, ljudem omogočiti več časa zase in svoje najbližje? Tako je nastal Beeping.

Beeping je mlad, dinamičen podjetniški tim iz najlepšega mesta na svetu.

Zavedamo se, da smo tu izključno zaradi vas. Z jasno misijo "Ustvarjati čas za prijetnejše stvari v življenju", želimo vam in vašim najbližjim pričarati več skupnih trenutkov in vam pomagati pri organizaciji vaših rednih, tedenskih opravil.  

Ste vedeli? Povprečno gospodinjstvo tedensko nameni 9 ur za razna gospodinjska opravila, od tega več kot 5 ur le za redna tedenska čiščenja svojega doma. Samo pomislite kako bi lahko bolje izkoristili ta čas! Naredimo skupaj konec iskanju nepreverjenih čistilcev na črno, milosti in nemilosti svojemu krogu prijateljev na družbenih omrežij.

 

David Mohar

 Soustanovitelj

Jan Dobrilovič

Soustanovitelj in direktor

Beeping je z idejo, ekipo in željo prepričal tudi Slovenski podjetniški sklad, ki je finančni podpornik na naši poslovni poti. Beeping je tudi član ljubljanskega Start:up Geek House pospeševalnika.

© 2016 Beeping. Vse pravice pridržane.