Beeping

Pogosta vprašanja o gospodinjenju

Splošno

Kaj je Beeping?

Beeping je najlažji način naročanja profesionalnih čistilcev za gospodinjstvo. Čiščenja opravljajo večkrat preverjeni, kvalificirani in zaupanja vredni čistilci.

Vse kar potrebujete je vaš računalnik, mobilni telefon ali tablica – naročilo lahko iz udobja svojega naslonjača oddate v nekaj kratkih minutah. Vaša pretekla in predvidena čiščenja lahko urejate znotraj vašega uporabniškega računa. 

Kakšne storitve nudi Beeping?

Beeping je najbolj zanesljiv ponudnik vseh storitev na domu. Izbirate lahko med rednim čiščenjem vašega doma, in dodatnih storitev na domu.

Kako lahko naročim Beeping?

Preprosto! Na www.beeping.si lahko začnite s postopkom oddaje naročila.

 1. Na spletni strani oddate vse ključne podatke o sebi in nepremičnini, ki se bo čistila.
 2. Sledite navodilom na spletni strani.
 3. Beeping potrdi prost termin in omogoči varen način spletnega plačila.
 4. Predhodno preverjen in usposobljen čistilec se bo v dogovorjenem terminu oglasil pri vas in opravil čiščenje. Vi pa boste tako lahko koristneje izkoristili čas zase ali svoje najbližje.
Za konec pa ne pozabite oddati še svojega mnenja in podati ocene o zadovoljstvu z opravljeno storitvijo. Veseli bomo vsake povratne informacije, ki nam lahko pomaga izboljšati našo storitev.

Katero opremo zagotovi Beeping pred začetkom storitve?

Čistilci so opremljeni z:

 • vso potrebno zaščitno opremo,
 • profesionalnimi krpami,
 • učinkovitim univerzalnim čistilom,
 • generalnim sanitarnim čistilom za vodni kamen ter
 • čistilom za steklene površine.
V kolikor imate želje po ekoloških čistilih* ali pa preprosto želite, da Beeping čistilka uporabi vašo opremo nam to lahko zaupate v postopku oddaje naročila (v razdelku specialnih želja).*ekološka čistila zagotovi stranka sama

Kakšno kritje škode nudi Beeping, v primeru nezgode?

Beeping obravnava vsak škodni primer individualno, vaša lastnina pa je zavarovana do 100 000 EUR. Zagotavljamo vam, da so naši čistilci izobraženi skladno z izredno previdnim ravnanjem z vsako lastnino.

Čiščenje

Kakšno čiščenje nudi Beeping?

Profesionalni čistilci, ki nudijo storitev čiščenja gospodinjstva preko spletne platforme Beeping, opravljajo redna tedenska čiščenja gospodinjstev ter tudi poslovnih prostorov.Z velikim veseljem bodo Beeping čistilci poskrbel za čiščenje vaše kopalnice in sanitarij, spalnice, dnevnega prostora, kuhinje, morebitne otroške sobe in kabineta. V vseh prostorih bo poskrbljeno za brisanje prahu z vidnih površin, čiščenje zunanjih površin omar, sesanje in pomivanje tal, praznjenje smeti ter razkuževanje vseh vidnih površin.Nudimo pa vam možnost izbora dodatnih aktivnosti – čiščenje oken, čiščenje notranjosti hladilnika in pečice. Za podroben opis del po prostorih kliknite tukaj.

Kaj zagotovi naročnik pred začetkom čiščenja?

Zavedamo se, da ima vsak svoje želje in zahteve. Vsi Beeping čistilci so opremljeni z vso zaščitno opremo, profesionalnimi krpami, učinkovitim univerzalnim čistilom, generalnim čistilom za vodni kamen ter čistilom za steklene površine, razkužilom za površine.Za popolno razkuževanje in čiščenje pa je potrebnih še nekaj malenkosti. Prosimo vas, da čistilcu pred čiščenjem pripravite sesalnik, univerzalno čistilo za tla, čistilo za indukcijsko ploščo in kakšno priročno vedro. V kolikor boste želeli in imeli pripravljeno tudi posteljnino, bo čistilec le to tudi zamenjal.

Ali lahko naročim dodatne storitve, kot so npr. likanje in pranje perilo, če naročim Beeping čiščenje?

Nadstandardne storitve, kot so likanje, pranje perila, kuhanje, so na voljo v primeru, da naročite Beeping storitve na domu (HOUSEKEEPING). Za več informacije, kliknite na povezavo.

Ali Beeping opravlja tudi generalna čiščenja gospodinjstev?

Ne.Beeping je specializiran v profesionalno razkuževanje in čiščenje gospodinjstev, domov in manjših podjetij. Za slednja se ponudba pripravi osebno glede na poslovne prostore.V kolikor bi želeli, da vam Beeping osebni svetovalec pripravi ponudbo za čiščenje poslovnih prostorov nam pišite na info@beeping.si ali pa nas pokličite na 030 70 70 50.

Ali moram biti med čiščenjem doma?

Skrb za naše skupno zdravje je dandanes pomembnejša kot kadarkoli prej. Zaradi trenutne situacije v zvezi s COVID-19 strmimo k zmanjšanju medsebojnih stikov. V ta namen prosimo, da med čiščenjem niste prisotni oz. po sprejemu beeperja, zapustite nepremičnino, ki je predmet čiščenja in razkuževanja.

Ali lahko naročim vedno istega čistilca?

Seveda je možno, vendar z nekaj omejitvami!Stalnega čistilca zagotovimo rednim naročnikom, ki imajo izbran paket 2x Mesečno ali 4x Mesečno.Dodatno!V kolikor ste uredili svoje naročilo tako, da ste spremenili datum čiščenja vam vašega čistilca vedno ne bo mogoče zagotoviti zaradi možnosti, da na vaš novo izbrani dan čistilec ne bo več dosegljiv.

Ali lahko v primeru rednih čiščenj naročim likanje?

Možnost dodatnih želenih storitev kot je likanje je na voljo le naročnikom paketa Beeping Housekeeping.

Kako izbiram termine čiščenj v okviru naročniških paketov?

Prvi termin razkuževanja in čiščenja vedno izberete sami. Tekom oddaje naročila tako vnesete tudi uro in datum prvega termina.

Nadaljna razkuževanja in čiščenja naredi Beeping sistem sam, glede na vaš izbran paket.

Primer:

V kolikor ste prvi termin naročili za torek ob 8.00 uro v okviru paketa (4x mesečno), bo sistem avtomatsko vstavil tudi naslednja 3 razkuževanja in čiščenja na prihajajoče torke ob 8.00 uri. Brez skrbi, vse termine lahko prosto urejate v vašem uporabniškem računu. Bodite le pozorni na to, da spremembo opravite v primernem času, da se zagotovi čim bolj nemoteno delovanje in zagotavljanje storitve.

V kolikor nimate dostopa do spletnega portala je spremembe mogoče sporočiti tudi na info@beeping.si ali pa nas o tem telefonsko obvestiti vsak delovnih med 8.00 in 17.00 uro.

Housekeeping

Kaj točno je Beeping Housekeeping?

Beeping Housekeeping so naročniški paketi, korak dalje od Beeping čiščenja. Idealni za uporabnike, ki svoj čas cenijo še dodatno.
Naročniki lahko svoj paket prilagodite glede na svoje želje in potrebe po storitvah v vašem domu. Pri prilagajanju vas prosimo zgolj, da je vsak posamezni obisk dolg minimalno 2.5h, in pa frekvenca obiskov mora biti najmanj 2 obiska na teden.

Kaj pa, če naknadno izvem, da mi določen termin ne ustreza ali pa “pride nekaj vmes”?

Ni problema! Prednost Premium paketa je tudi to, da smo vam vedno individualno na voljo in je fleksibilnost glede prilagajanja višja. V kolikor izveste, da na določen termin čiščenja ne bo mogoče opraviti nam to sporočite ali pa sami spremenite datum in uro čiščenja znotraj vašega uporabniškega računa.

Razlogi so v praksi različni: bolezen, dopust, nepričakovane obveznosti… Brez skrbi. Termin, ki ga izberete je prestavljiv.

Naročniške stranke imate 1x letno tudi možnost zamznitve terminov. V primeru letnega dopusta imate na primer tako možnost, da se v posameznem mesecu čiščenje zamrzne.

Pozorno preverite opozorilno okno, ki se bo prikazalo ob menjavi (v kolikor urejate naročilo sami), saj namreč v določenih posebnih primerih prestavitev ni mogoča. 

Plačilo

Kako poteka plačilo preko Beepinga?

Beeping zagotavlja varno spletno plačevanje. Gotovinsko plačevanje ni mogoče.Naročniki rednih paketov imate na voljo plačevanje s:

 • kreditnimi karticami ali
 • PayPal računom.
Naročniki posamičnih čiščenj imate na voljo plačevanje s:
 • kreditnimi karticami,
 • PayPal računom ali
 • UPN nalogom.

Ali lahko plačam v gotovini?

Ne. Plačila z gotovino so preteklost. Verjamemo, da imamo za vas boljšo rešitev.

Ali je cena, ki jo vidim na spletni strani končna?

Cena, ki jo vidite v povzetku naročila predstavlja končno ceno za vaše izbrano čiščenje. 

Bodite pozorni, da vas ne prestraši cena v primeru naročnine, saj prikazujemo tako ceno na posamezno čiščenje kot tudi skupno mesečno obveznost.

Beeperji - naši čistilci

Ali lahko Beeperju zaupam ključe svoje nepremičnine?

Vsi Beeperji so zaupanja vredni. Ravnali bodo skladno z vašimi zahtevami in usmeritvami, ki ste jih oddali tekom naročila (prevzem ključev in njihova predaja).

Kdo so Beeperji?

Naredimo skupaj konec črnemu trgu. Beeperji so profesionalni čistilci, ki imajo statuse samostojnih podjetnikov. Prav vsi ustrezajo strogim Beeping standardom in izpolnjujejo naše zahteve. Vse s ciljem, da bi vam ponudili priročno in zaupanja vredno storitev.

Kdo lahko postane Beeper?

Beeper lahko postane vsakdo, ki ima pozitiven odnos do dela in strank, ima status samostojnega podjetnika, potrebne izkušnjes področja čiščenja bodisi gospodinjstev, poslovnih prostorov ali hotelov ter opravi proces Beeping preverjanja in izobraževanja.

Ali lahko tudi sam postanem Beeper?

Seveda. Vsakdo, ki ima urejen formalnopravni status, bodisi kot samostojni podjetnik (s.p.) ali kot popoldanski s.p. in ima potrebne izkušnje s čiščenjem gospodinjstev, pisarn ali hotelov, ima možnosti, da postane Beeper. To pa je seveda zgolj osnova. Potrebna je tudi velika želja, delavnost in občutek za delo s strankami.

Kakšen način preverbe uporablja Beeping?

Z vsakim potencialnim Beeperjem opravimo predhodni razgovor. Pred dogovorom o sodelovanju mora vsak bodoči Beeper opraviti izobraževanje in dostaviti potrdilo o nekaznovanosti, ki ga izda Ministrstvo za pravosodje. Poleg tega Beeping opravlja tudi redna preverjanja tako Beeperjev kot opravljenega dela.

Kakšno podporo Beeping nudi Beeperjem?

Trudimo se, da bi bilo sodelovanje Beeperjev z Beepingom karseda prijetno. Že samo izobraževanje, ki ga organizira Beeping z izkušeno strokovnjakinjo, je posebna izkušnja. Paket dobrodošlice z osnovno Beeping opremo in zavarovanje odgovornosti ob naročilih preko platofme Beeping pa je dodaten dokaz, da cenimo Beeperje.

Ali lahko ocenim delo Beeperja?

Seveda. To je več kot zaželjeno. Po opravljenem razkuževanju in čiščenju bomo na vaš elektronski naslov poslali krajši vprašalnik, kjer boste Beeperja ocenili na podlagi štirih parametrov. V kolikor boste želeli dodati še kakšno opombo, lahko storite tudi to. Vašo povratno informacijo bomo analizirali in jo tudi posredovali Beeperju v želji stalnega napredka naše storitve.

Kako so čistilci preverjeni?

Proces preverjanja Beeperjev je sestavljen iz 5 delov:

 • Vsak Beeper opravi osebni razgovor z odgovorno osebo v Beepingu.
 • Pred dogovorom o sodelovanju mora zagotoviti aktualno potrdilo o nekaznovanosti, ki ga izda Ministrstvo za pravosodje. Potrdilo zahtevamo od vsakega Beeperja nato tudi skozi leto.
 • Sledi teoretično izobraževanje glede čiščenja, standardov in procesov.
 • Vse Beeperje preverimo terensko preko t.i. skritega kupca.
 • K zagotavljanju kakovosti storitev prispevate tudi vi, ki nam pomagate s stalnimi ocenami opravljenega dela. Tako lahko zagotovimo, da delo dobijo tisti, ki so za to tudi najbolj primerni.
Prednost Beeping naročanja čiščenja je tudi v tem, da vam brez težav zagotovimo drugega čistilca v kolikor s prvotnim niste zadovoljni. Razlog menjave ni pomemben in bomo v vsakem primeru spoštovali vaše želje.

Naročite Beeping, čist in urejen dom v 60 sekundah.

Pozabite na domača opravila, in uživajte v prijetnejših stvareh v življenju, čiščenje pa prepustite nam.