Beeping

Kaj vključujejo naše storitve

Kaj vključujejo naše storitve?

Družba in oskrba

Ne le, da naši oskrbniki skrbijo, da starejši niso osamljeni, z veseljem jih tudi pospremijo na sprehod, pomagajo pri kuhanju, in starejšim omogočijo kakšen hobi, ki se ga morda sami ne morejo več lotiti.

Oskrbo nudimo starejšim, ki potrebujejo nekaj ur pomoči pri vsakodnevnih opravilih. Storitev je primerna tudi za osebe po lažjih operativnih posegih.

Vsakodnevni opravki

Nudimo pomoč in podporo pri vsakodnevnih opravki, na primer obiski zdravnika, družinska srečanja, ali pa zgolj nakupovanje življenjskih potrebščin. Z veseljem gremo po vse vrstnih opravkih namesto vas.

Primerno za gibalno omejene (npr. po operaciji, ali bolezni), starejši, ki ne zmorejo več opravljati večjih nakupov (težka bremena), ali pa preprosto za sorodnike starejših, ki bi si želeli spočiti od vsakodnevnih dodatnih obveznosti.

Pomoč na domu

Potrebujete tudi pomoč v gospodinjstvu? Pospravljanje, sesanje, likanje in pranje oblačil in perila, čiščenje oken. Za vse to smo tudi pravi naslov.

Primerno za večino starejših, kot tudi za paciente, ki okrevajo po operaciji ali bolezni, ter seveda za vsakogar, ki želi več časa za prijetnejše stvari v življenju.

Čistilka pospravlja posteljo

Osnovna lažja oskrba

Naj gre za pomoč pri osebni negi, podporo pri prehranjevanju, ali pa zgolj za podporo pri vstajanju, naši zaupanja vredni Oskrbovalci poskrbijo za celovito dnevno podporo.

Primerno za vse starejše, ki potrebujejo t.i. ‘lažjo’ dnevno oskrbo in podporo pri vsakodnevnih opravilih. 

Pricing and packages

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Choose the package that suits you best

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Price list

Mini

Includes 2 visits per month

79 € / month *

198 € / month

Mini

Includes 2 visits per month

79 € / month *

198 € / month

Mini

Includes 2 visits per month

79 € / month *

198 € / month

Pridobite prilagojeno ponudbo

Z veseljem vam zagotovimo odlično storitev, in predanega Oskrbovalca za vaše najbližje.