Beeping

Pogosta vprašanja o oskrbi na domu

Pogosta vprašanja

Kaj je Beeping?

Beeping vam nudi širok nabor storitev, katerih namen je poenostaviti in olajšati življenje naših strank, ter vam omogočiti več časa za prijetnejše stvari v življenju.
Naše storitve so oskrba na domu, gospodinjska pomoč na domu, in redno čiščenje.

Beeping vam preko naše spletne strani omogoča enostavno naročanje. Potrebujete le računalnik, telefon ali tablico, in iz udobja vašega kavča lahko naročite najboljše storitve v pičlih 2 minutah.

Zakaj Beeping oskrba na domu?

Beeping Oskrba na domu povezuje stranke, in zaupanja vredne, zanesljive, in skrbno izbrane ponudnike storitve oskrbe na domu.
Beeping vam priskrbi najbolšo oskrbo in pozornost za starejšo populacijo. Zagotavljamo 100% garancijo na zadovoljstvo.
Z veseljem si vzamemo čas, in vam pripravimo osebno prilagojeno ponudbo glede na vaše želje in potrebe vaših najbližjih.
Naše poslanstvo je jasno – želimo zagotoviti lepo in dostojno starost starejši populaciji.

Oskrbovalka se pogovarja in druži z starejšo osebo

Katere storitve nudi Beeping Oskrba na domu?

Naša storitev je preprosta.
Skupaj z našimi predanimi oskrbovalci, nudimo pomoč pri dnevnih opravkih, kot je nakupovanje živil in potrebščin, pomagamo pri obiskih zdravnika, nudimo podporo pri plačevanju in urejanju položnic. Prav tako želimo, da starejši niso osamljeni, zato je ena izmed pomembnih storitev tudi preprosto zagotavljanje družbe. Sprehod, družabne igre ki vzpodbujajo spomin, branje, splošna pomoč pri hobijih, in seveda tudi kuhanje ali pa pomoč pri le-tem. Vsekakor pa med storitve oskrbe na domu spada tudi pospravljanje in čiščenje doma, pranje perila in likanje. Pomagamo tudi pri lažji osebni oskrbi, kot je na primer oblačenje, pomoč pri vstajanju, in gibalne vaje.

Kdo je Beeping Oskrbovalec?

Vsi naši oskrbovalci so profesionalci. Preden lahko izvajajo naše storitve, opravimo temeljit pregled njihove preteklosti, 2 razgovora, in usposabljanje, zasnovano specifično za izvajanje Beeping oskrbe na domu. Tako zagotovimo, da je prav vsak oskrbovalec odlično usposobljen, odgovoren, izkušen in skrben.

Ali lahko sam izberem Oskrbovalca?

Vsekakor. Beeping agent vam bo, glede na vaše povpraševanje (kot tudi razpoložljivost, lokacijo), pripravil izbor nekaj oskrbovalcev, in lahko boste izbirali po želji.

Kaj pa če z izbranim Oskrbovalcem nisem zadovoljen?

Razumemo, da se v redkih primerih lahko zgodi tudi to. Venomer iščemo nove izvajalce. Verjamemo, da imamo vedno pravega Oskrbovalca za vas, in uredili bomo menjavo.

Kaj se zgodi, če Oskrbovalec med obiskom kaj poškoduje?

Vsa vaša lastnina je med časom obiska zavarovana v vrednosti 100 000 EUR. V kolikor pride do nezgode, nas Oskrbovalec o tem obvesti, in Beeping agent bo primer posredoval naši zavarovalniški komisiji, in seveda poskrbel za uspešno rešitev situacije. Prav tako, če sami opazite, da je prišlo do nezgode, vas prijazno prosimo, da nam to sporočite v 24 urah po obisku.

Koliko ur traja obisk Beeping Oskrbe na domu?

Žal za to vprašanje ni preprostega odgovora. Za prav vsako stranko kreiramo prilagojeno ponudbo, saj je ogromno faktorjev, od katerih je vsak obisk odvisen. Zato vas vabimo, da oddate povpraševanje, kjer nam sporočite vaše specifike, želje in potrebe. Glede na sporočeno, bomo pripravili osebno ponudbo za oskrbo vaših najbližjih. Veseli bomo tudi vašega klica na 030 707 050.

Ali Beeping Oskrba na domu vključuje tudi zdravniško nego?

Naši Oskrbovalci so opravili različne profesionalne kvalifikacije in izobraževanja, a za sodelovanje ne zahtevamo specifično medicinske izobrazbe. Zato karšnakoli medicinska nega (odmerjanje zdravil, previjanje ran) ne spada med naše storitve. Z veseljem vam pa nudimo vsakodnevno oskrbo (oblačenje, umivanje zob, česanje las), in oskrbovanca seveda pospremimo na termine pri zdravniku.

V katerih mestih ste aktivni?

Beeping Oskrba na domu je trenutno na voljo v Ljubljani z okolico. V kolikor v vaše mesto zaenkrat še ne pridemo, vas vabimo, da se naročite na naše novice, in tako prejmite informacije o novih lokacijah. 

Kako se storitev plačuje?

Po prejetju vseh informacij o vaših željah, boste na vaš e-naslov prejeli predračun. Ko boste znesek potrdili, vam pošljemo povezavo, kjer lahko uredite plačilo preko spleta z kreditno kartico, ali pa Pay Pal-om. Z izvedenim plačilom se vaša naročnina aktivira. Nadaljnja plačila se zgodijo avtomatsko, mesečno.

Ali lahko naročim enkratni obisk?

Beeping nudi zgolj naročniške pakete oskrbe na domu. Žal posamezni obisk, ali kratkoročno sodelovanje, ni mogoče.

Pridobite prilagojeno ponudbo

Z veseljem vam zagotovimo odlično storitev, in predanega Oskrbovalca za vaše najbližje.