Beeping

Kdo so oskrbovalci

Kdo so naši Oskrbovalci?

Srce Beepinga so naši beeperji – oskrbovalci starostnikov. Vsak izmed njih je skrbno izbran, skozi naš proces izbiranja, ki vključuje 7 korakov. Preverimo njihovo preteklost in ozadje, opravijo 2 razgovora z nami, in opravijo posebno Beeping izobraževanje za izvajanje naših storitev. Vsak posamezni beeper je zanesljiv, in absolutno izpolnjuje Beeping standarde kakovosti. Pri Beepingu si želimo izboljšati kvaliteto življenja naših strank, in vam omogočiti več časa za prijetnejše stvari v življenju. Verjamemo, da lahko izmed naših več kot 200 izvajalcev najdemo popolnega beeperja za vas. Za lažjo predstavo, vam predstavljamo nekaj naših izvajalcev.

Naših 7 korakov zagotavljanja kakovosti

Predani ljudje, ki skrbijo za vaše bližnje, podprti z našim postopkom izbiranja v 7 korakih.

Spletna prijava
Razgovor po telefonu
Osebni razgovor
Pregled in odobritev dokumentacije
Beeping usposabljanje
Certifikat za izvajanje naših storitev
Nenehen nadzor kakovosti

Radi imamo svoje poslanstvo

"Beeping dnevno skrbi za mojo mamo, ki je navdušena nad storitvijo. Neverjetno, kakšno pozitivno spremembo ste naredili v njenem, in mojem, življenju. Toplo priporočam."
Martin B.
Stranka, Ljubljana
"Dolgo sem iskala pomoč za mojega očeta, preverila sem ogromno forumov in portalov, a nikjer nisem imela občutka, da gre za celovito storitev. Beeping je vrhunski - odlična spletna stran, odzivna podpora, in kar mi je daleč najpomembneje, odlična storitev."
Karmen K.
Stranka, Ljubljana

Pridobite si osebno prilagojeno ponudbo

Z veseljem vam zagotovimo odlično storitev, in predanega Oskrbovalca za vaše najbližje.